Over ons

Wij houden van wat we doen, heerlijk eten maken met passie en anderen zien genieten. Met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca is geen uitdaging ons te veel. El Catering  richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. Denk in de particuliere sfeer aan verjaardagen, feestjes thuis en bruiloften. Op het zakelijke vlak verzorgt El Catering bedrijfsfeesten in verschillende vormen, zoals borrelhapjes of op locatie bereide paella

Wilson

Ik ben kok sinds 1995 en kom oorspronkelijk uit Ecuador.
Met de jaren mee heb ik verschillende culturen leren kennen. En heb daarom ook in veel diverse restaurants gewerkt. Na zoveel jaar in dienst te hebben gewerkt ben ik gaan freelancen en dat beviel mij wel, maar ik heb altijd een droom gehad om mijn eigen restaurant/catering te mogen beginnen.
Uiteindelijk werd ik gemotiveerd door mijn zoon en is mijn droom uitgekomen.

Wilson Jr.

Enkele jaren terug studeerde ik IT puur omdat ik wist dat het goed verdient. Steeds meer kwam ik erachter dat dit niet is waar mijn hart lag. Ik had destijds een bijbaantje in de horeca waar ik werkte als vaatwasser en mijn vader als sous-chef. Langzamerhand wilde ik meer weten over koken en begon ik steeds meer nieuwe kooktechnieken te leren. Uiteindelijk heb ik mezelf bewezen en mocht ik naast de chef zelfstandig koken. Ik begon me af te vragen waarom mijn vader en ik niet zelfstandig verder gingen en vroeg hem dus: ‘Waarom openen wij zelf geen horecaonderneming’? We namen de risico en zo is El Catering ontstaan.

 © 2019  El Catering 

Volg ons op social media!